Over Ons

De bedoeling van deze site is u te helpen bij het studeren van de juiste leerstof voor het toelatingsexamen geneeskunde 2017. Wij bieden boeken en online lessen aan met alle te kennen leerstof op een begrijpbare, duidelijke manier. Zowel alle theorie als oefeningen komen aan bod, maar de klemtoon ligt op het oefenen van de leerstof.
Deze cursus biedt geen garantie op slagen, maar verhoogt wel sterk uw slaagkansen voor het examen!
Onze boeken werden opgesteld door mezelf en in samenspraak met wetenschappelijk auteur en leerkracht biologie in het ASO, Christine Dirkse. Ook haar broer, professor fysica en wiskunde aan de universiteit van Arizona, hielp mee bij het opstellen van de theorie- en oefenboeken.

Ikzelf ben een masterstudent geneeskunde aan de KU Leuven en schrijf dit boek om medestudenten te helpen. Het boek werd opgesteld volgens de te kennen leerstofonderdelen opgegeven door het ministerie van onderwijs en is dus specifiek toegespitst op het ingangsexamen geneeskunde en wordt elk jaar herwerkt. De boeken bevatten alle te kennen theorie op een overzichtelijke wijze en bevat naast theorie een massa aan oefeningen die allemaal uitgewerkt zijn. Meer info over de inhoud vindt u in de shop.